Podzimní pohlazení

Recepty, Moučníky

Suroviny

3 střední hrušky
šťáva z 1/2 limetky
1 lžíce agávového sirupu
skořice
kardamon
1 plátek želatiny
400 ml mléka
1 skořicový cukr
1 lžička cukru krupice
1 pudink Dessert Chocolat od Dr.Oetkera

Postup přípravy receptu

  1. Hrušky nakrájíme na kostičky, pokapeme limetkovou šťávou,přidáme koření a agávový sirup a chvíli podusíme do změknutí a puštění šťávy.

  2. Jeden plátek želatiny necháme nabobtnat v misce a přidáme k hruškové směsi. Zahříváme do rozpuštění želatiny.

  3. Rozdělíme do skleniček a dáme na chvíli vychladit do lednice.

  4. Mezitím si připravíme z mléka, cukru a pudinku kakaovou vrstvu dle návodu na obalu. Opět rozdělíme do skleniček a dáme vychladit. Dozdobíme dle fantazie.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!