Pizza tyčky kynuté (Dělená strava podle LK - kytičky + zelenina)

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

300 g hladké mouky
0,5 sáčku droždí
1 KL soli
1 KL fruktózového cukru
150 ml vlažné vody
3 PL olivového oleje
Směs na potření:
100 g uzeného Tofu
3 PL Dia kečupu
1 KL oregana
2 stroužky česneku
PL lahůdkového droždí
vrchovatou lžičku sypkého zeleninového bujonu Selka nebo jiného vhodného

Postup přípravy receptu

  1. Do pekárny nalijeme vodu, přidáme ostatní suroviny a necháme pekárnu pracovat.

  2. Suroviny na potření těsta rozmixujeme tyčovým mixérem na pastu.

  3. Vykynuté těsto vyválíme tak, aby se vešlo na plech, půlku potřeme náplní, druhou půlkou přikryjeme a rádýlkem na pizzu nakrájíme na pásy, které v rukách stočíme do vrtule a dáme na plech na pečicí papír. Pečeme na 210°C asi 15 min.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!