Pikantní portobello
Recepty, HoubySuroviny
- 4 hlavičky portobella
- 50 g salámu ´Nduja (je velmi pálivý, upravíme množství podle chuti)
- 100 g Goudy
- 150 g cherry rajčat
- 4 plátky Alpské slaniny
- olivový olej
Postup Pikantní portobello
Postup přípravy receptu
-
Kloboučky oloupeme, (kdo nechce, tak nemusí) a vylomíme nožky. Sýr nastrouháme najemno.
Na kloboučky rozdělíme salám ´Nduja, hustě posypeme sýrem a na každý dáme plátek slaniny. Vložíme je do zapékací misky, přidáme nožky a obložíme půlky rajčat. Zakápneme olivovým olejem, vložíme do trouby s rozehřátým grilem a krátce zapečeme.
Podáváme s pažitkovými bramborami, nebo jen s bagetkou.