Pikantní portobello

Recepty, Houby

Suroviny

4 hlavičky portobella
50 g salámu ´Nduja (je velmi pálivý, upravíme množství podle chuti)
100 g Goudy
150 g cherry rajčat
4 plátky Alpské slaniny
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Kloboučky oloupeme, (kdo nechce, tak nemusí) a vylomíme nožky. Sýr nastrouháme najemno.

  2. Na kloboučky rozdělíme salám ´Nduja, hustě posypeme sýrem a na každý dáme plátek slaniny. Vložíme je do zapékací misky, přidáme nožky a obložíme půlky rajčat. Zakápneme olivovým olejem, vložíme do trouby s rozehřátým grilem a krátce zapečeme.

  3. Podáváme s pažitkovými bramborami, nebo jen s bagetkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!