Pikantní krůtí plátky s hráškem a žampiony

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

400 g krůtích plátků
1 cibule
mražený hrášek
8-10 žampionů
koření Luciferovo potěšení
máslo
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí plátky omyjeme a z obou stran posypeme kořením.

  2. Na rozpuštěném másle zprudka opečeme z obou stran, poté podlijeme vodou a chvilku podusíme, než je maso měkké. V případě potřeby můžeme dosolit.

  3. Na pánvičce na rozpuštěném másle restujeme na pásky nakrájenou cibuli, přidáme na čtvrtky nakrájené žampiony a dusíme, než jsou měkké. Žampiony pustí trochu vody. Přidáme hrášek, promícháme a necháme pár minut podusit.

  4. Cibuli se žampiony a hráškem přisypeme ke krůtím plátkům, promícháme a podáváme.

  5. Výbornou přílohou je quinoa, hodí se i rýže nebo brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!