Pikantní krůtí plátky s hráškem a žampiony
Recepty, Drůbeží masoPostup Pikantní krůtí plátky s hráškem a žampiony
Postup přípravy receptu
-
Krůtí plátky omyjeme a z obou stran posypeme kořením.
Na rozpuštěném másle zprudka opečeme z obou stran, poté podlijeme vodou a chvilku podusíme, než je maso měkké. V případě potřeby můžeme dosolit.
Na pánvičce na rozpuštěném másle restujeme na pásky nakrájenou cibuli, přidáme na čtvrtky nakrájené žampiony a dusíme, než jsou měkké. Žampiony pustí trochu vody. Přidáme hrášek, promícháme a necháme pár minut podusit.
Cibuli se žampiony a hráškem přisypeme ke krůtím plátkům, promícháme a podáváme.
Výbornou přílohou je quinoa, hodí se i rýže nebo brambory.