Penne s rajčatovou omáčkou, sušenými rajčaty, pancettou a pecorinem
Recepty, TěstovinySuroviny
- 1 balíček Penne těstovin
- olej
- 1 cibule
- 1 konzerva rajčat
- 150 g Pancetty
- 150 g sušených rajčat
- Pecorino
- tymián
- rozmarýn
- majoránka
- 3 stroužky česneku
- sůl
- pepř
Postup Penne s rajčatovou omáčkou, sušenými rajčaty, pancettou a pecorinem
Postup přípravy receptu
-
Těstoviny uvaříme podle návodu a scedíme. Na olivovém oleji opražíme na proužky nakrájenou pancettu a když začne vonět, přidáme cibuli. Když cibule zesklovatí, vrazíme tam konzervu rajčat (bez plechovky) česnek a bylinky.
Necháme lehce povařit a přidáme uvařené těstoviny. Následně podáváme. Na talíři zdobíme hoblinkami pecorina.