Pekelně ostré Tortillas
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 1 kg kuřecího masa ze stehen
- 2 lžíce pikantní paprikové pasty
- 1 cibule
- 1 plechovka fazolí v chilli omáčce
- 1 plechovka sterilované zeleniny (Makedonská směs)
- olej
- sůl
- pepř
Postup Pekelně ostré Tortillas
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí maso nakrájíme na širší nudličky, osolíme, opeříme a promícháme s pikantní paprikovou pastou.
Rozpálíme pánev s olejem a maso velmi prudce opečeme tak aby maso bylo hotové a zůstalo příjemně šťavnaté.
K takto lahodně pikantnímu – ostrému masu, přidáme na jemno nakrájenou cibuli na nudličky a obsah konzervy se sterilovanou zeleninou a necháme dusit společně s masem.
Sterilovaná zelenina již při vložení je hodně měkká a dalším dušením nám příjemně zahustí masový základ. Jakmile je zelenina skoro rozvařena, tak přidáme sterilované fazole a již necháme jen prohřát.
Podáváme v teplých plackách Tortillas, které po naplnění nemotáme do kornoutu, ale pouze přeložíme na polovic.