Pečená krkovička pod alobalem s cibulí a hořčicí
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 4 plátky krkovičky (cca 600g)
- 2 cibule
- 2 stroužky česneku
- 1 lžíce grilovacího koření
- plnotučná hořčice
- 2 lžíce oleje
- čerství mletý pepř
- alobal (na zakrytí pekáčku)
Postup Pečená krkovička pod alobalem s cibulí a hořčicí
Postup přípravy receptu
-
Plátky masa si nejdříve tak 1/2 hod před pečením namarinujeme smíchaným gril. kořením, pepřem, olejem a na plátky pokrájeným česnekem.
Maso poklademe do pekáčku, potřeme hořčicí a zasypeme na hrubo pokrájenou cibulí.
Zbytkem marinády polejeme cibulku.
Přikrejeme alobalem (dobře na stranách utěsnit) a tak 1 hod. pečeme při 180C°.
Poté alobal sejmeme, přidáme trochu vody a odkryté tak 20 min a dopečeme.