Pečená krkovička pod alobalem s cibulí a hořčicí

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

4 plátky krkovičky (cca 600g)
2 cibule
2 stroužky česneku
1 lžíce grilovacího koření
plnotučná hořčice
2 lžíce oleje
čerství mletý pepř
alobal (na zakrytí pekáčku)

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa si nejdříve tak 1/2 hod před pečením namarinujeme smíchaným gril. kořením, pepřem, olejem a na plátky pokrájeným česnekem.

  2. Maso poklademe do pekáčku, potřeme hořčicí a zasypeme na hrubo pokrájenou cibulí.

  3. Zbytkem marinády polejeme cibulku.

  4. Přikrejeme alobalem (dobře na stranách utěsnit) a tak 1 hod. pečeme při 180C°.

  5. Poté alobal sejmeme, přidáme trochu vody a odkryté tak 20 min a dopečeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!