Pangasius z přístavní krčmy
Recepty, RybySuroviny
- 600 g Pangasia
- sůl
- 1/2 citronu
- 1 lžička plnotučné hořčice
- hrubá mouka na obalení
- Těstíčko:
- 150 g hladké mouky
- 1/4 sáčku prášku do pečiva
- 2 vajíčka
- 1,5 dcl piva
- tuk na smažení
Postup Pangasius z přístavní krčmy
Postup přípravy receptu
-
Porce pangasiuse osolíme, pokapeme citronovou šťávou.Rybu po jedné straně potřeme plnotučnou hořčicí a porce obalíme v hrubé mouce.
Připravíme si těstíčko na obalovaní – hladkou mouku smícháme s práškem do pečiva,vajíčky a pivem.
Porce pangasiuse namočíme do těstíčka a usmažíme dozlatova. Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.