Pangasius z přístavní krčmy

Recepty, Ryby

Suroviny

600 g Pangasia
sůl
1/2 citronu
1 lžička plnotučné hořčice
hrubá mouka na obalení
Těstíčko:
150 g hladké mouky
1/4 sáčku prášku do pečiva
2 vajíčka
1,5 dcl piva
tuk na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Porce pangasiuse osolíme, pokapeme citronovou šťávou.Rybu po jedné straně potřeme plnotučnou hořčicí a porce obalíme v hrubé mouce.

  2. Připravíme si těstíčko na obalovaní – hladkou mouku smícháme s práškem do pečiva,vajíčky a pivem.

  3. Porce pangasiuse namočíme do těstíčka a usmažíme dozlatova. Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!