Pangas s fazolkami a bramborami
Recepty, Dietní receptySuroviny
- 2 filety pangase
- sůl
- sušený česnek
- 1/2 sáčku mražených fazolek
- 5 brambor
- lžička másla
- lžička olivového oleje
Postup Pangas s fazolkami a bramborami
Postup přípravy receptu
-
Filety necháme rozmrazit, důkladně osušíme, osolíme a okořeníme česnekem (s ním nešetříme).
Na dno silnostěnnké pánve dáme lžičku másla a oleje, rozpustíme a vložíme očištěné brambory, nakrájené na 2-3 milimetrové plátky. Promícháme, osolíme, nasypeme lehce rozmrazené fazolky a poklademe filetami pangase.
Pánev přiklopíme a na středním plameni necháme dusit 20min.
Poté vrstvu brambor shrneme stranou, zvýšíme plamen a pangase zprudka krátce orestujeme, aby trochu chytil barvu.