Pánev z červené rýže s vepřovými kostkami
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 500 g vepřového masa
- 200 g červené rýže
- 350 g hrášku
- 2 jablka
- 1 cibule
- 1 lžíce hladké mouky
- olej
- 2 lžíce sekané pažitky
- pepř
- sůl
Postup Pánev z červené rýže s vepřovými kostkami
Postup přípravy receptu
-
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu.
Pridáme na kocky narezané a v múke obalené (len jemne) mäso a krátko opražíme. Pridáme ryžu, osolíme, okoreníme, zalejeme vodou len tesne nad povrch a dusíme 20 minút.
Pridáme na malé kocky nakrájané jablká a hrášok, premiešame a podusíme 5 minút.
Podávame posypané pažitkou.