Pak choi s kuřecím prsíčkem

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

2 filety z kuřecích prsíček
pak choi (3-4 ks na osobu)
2 cm čerstvého zázvoru
2-3 stroužky česneku podle chuti
sůl
pepř
1 lžíci oleje
plátek másla

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si prudce na oleji opečeme filety prsíček, osolíme, opepříme a dáme stranou.

  2. Na másle zpěníme česnek a zázvor, nakrájený na plátky. Omyté, okapané pak choi překrojíme na poloviny a přidáme do másla.

  3. Krátce restujeme, aby zůstaly křupavé. Osolíme, opepříme a na talíři proložíme filety. Podáváme bez přílohy, ale kdo chce, může podávat s pečivem nebo bramborovou kaší.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!