Pak choi s kuřecím prsíčkem
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 2 filety z kuřecích prsíček
- pak choi (3-4 ks na osobu)
- 2 cm čerstvého zázvoru
- 2-3 stroužky česneku podle chuti
- sůl
- pepř
- 1 lžíci oleje
- plátek másla
Postup Pak choi s kuřecím prsíčkem
Postup přípravy receptu
-
Nejprve si prudce na oleji opečeme filety prsíček, osolíme, opepříme a dáme stranou.
Na másle zpěníme česnek a zázvor, nakrájený na plátky. Omyté, okapané pak choi překrojíme na poloviny a přidáme do másla.
Krátce restujeme, aby zůstaly křupavé. Osolíme, opepříme a na talíři proložíme filety. Podáváme bez přílohy, ale kdo chce, může podávat s pečivem nebo bramborovou kaší.