Nudličky na ratatouille a červeném víně

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

600 g kotlet nebo kýty (kotlety) nakrájené na nudličky
2 veké cibule (nakrájené na menší kostičky)
150 ml červeného vína
5 lžic olivového oleje
300 - 400 ml hotového ratatouille (rozmixovat tyčovým mixérem)
sůl
pepř
sušený česnek
tymián
hovězí vývar na podlévání, případně voda

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmahneme cibulku a opečeme na ní maso doběla.

  2. Zalijeme červeným vínem, trochu osolíme a dusíme 40 minut. Podle potřeby poldléváme vývarem.

  3. Pak přidáme rozmixované ratatouille, tymián a pepř a dusíme do úplného změknutí masa, občas podléváme a nakonec dochutíme solí. Podáváme s pečivem, opečeným bramborem, noky, bramboráčky...


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!