Nudličky na ratatouille a červeném víně
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 600 g kotlet nebo kýty (kotlety) nakrájené na nudličky
- 2 veké cibule (nakrájené na menší kostičky)
- 150 ml červeného vína
- 5 lžic olivového oleje
- 300 - 400 ml hotového ratatouille (rozmixovat tyčovým mixérem)
- sůl
- pepř
- sušený česnek
- tymián
- hovězí vývar na podlévání, případně voda
Postup Nudličky na ratatouille a červeném víně
Postup přípravy receptu
-
Na oleji osmahneme cibulku a opečeme na ní maso doběla.
Zalijeme červeným vínem, trochu osolíme a dusíme 40 minut. Podle potřeby poldléváme vývarem.
Pak přidáme rozmixované ratatouille, tymián a pepř a dusíme do úplného změknutí masa, občas podléváme a nakonec dochutíme solí. Podáváme s pečivem, opečeným bramborem, noky, bramboráčky...