Mramorová čokoláda
Recepty, CukrovíSuroviny
- 1 tabulka mléčné čokolády
- 1 tabulka hořké čokolády
- 1/2 tabulky bílé čokolády
- 1 balení Pedro kyseláků (bonbonů)
Postup Mramorová čokoláda
Postup přípravy receptu
-
Připravte si menší nízký plech, vystlaný pečícím papírem.
V horké lázni společně rozpusťte hořkou a mléčnou čokoládu dohladka, směs nalijte na plech a rozetřete do požadovaného tvaru.
Stejným způsobem ihned rozehřejte bílou čokoládu, kterou ve vlnovkách nalijte na hořko-mléčnou směs, a vidličkou vytvořte mramorování.
Pedro kyseláky rozkrájejte na třetiny, nasypte je na čokoládu a jemně přitlačte. Nechte vychladit v lednici do úplného zatuhnutí.