Moje obložené mísy-pro inspiraci

Recepty, Studená kuchyně

Suroviny

Podle chuti

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu si vykrájíme, připravíme kytičky, lístečky, růžičky - a pak už jen necháme pracovat fantazii.

  2. Růže z červené řepy: nakrájíme si na tenké plátky omytou červenou řepu, plátky skládáme od středu k vnějším listům a finální růžičku spíchneme párátky. Je dobré předem lístky opláchnout ve studené vodě, aby tolik nebarvily.

  3. Růži usazujeme opatrně až nakonec, abychom si neobarvili ostatní suroviny červeně.

  4. Kdo neví, tak vložením zeleniny do studené vody se vykrájené kytičky otvírají, vložením tvrdé zeleniny do osolené studené vody zelenina měkne, což je dobré při vykrajování kytiček z mrkve, kedlubny atp.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!