Mexický guláš - zase trošku jinak

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

1 cibule
100 g anglické slaniny
4 nožičky vídeňských párků
300-400 g vepřového masa
1 malá konzerva červených fazolí s kukuřicí v pálivé omáčce (215 g)
1 větší plechovka bílých fazolí v rajské omáčce (430 g)
sůl
pepř
červená paprika
Worcesterová omáčka
jíška

Postup přípravy receptu

  1. Osmahneme cibulku a postupně přidáme nakrájenou anglickou slaninu a párky na kolečka. Nakonec přidáme nakrájené maso, krátce osmahneme, okořeníme, podlijeme vodou a dusíme do měkka.

  2. Nakonec přidáme obě plechovky fazolí a podle chuti dochutíme a dohustíme. Jako příloha se hodí téměř cokoliv, ale nejlepší je to s čerstvým, křupavým chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!