Medúza
Recepty, Hovězí masoSuroviny
- přísady jsou na na 16 kusů
- Čokoládová náplň:
- 500 ml smetany na šlehání
- 100 g krystalového cukru
- 50 g kakaa
- Světlá náplň:
- 500 ml smetany na šlehání
- 1 vanilkový cukr
- Korpus:
- 4 vejce
- 100 g moučkového cukru
- 100 g hladké mouky
- 20 g kakaa
- Dohotovení:
- 100 g čokoládové polevy
Postup Medúza
Postup přípravy receptu
-
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, namažeme hořčicí, na to salám, vydlabané rajče s vejcem a svázat do koule. Rajče rozřízneme v polovině vydlabeme a vložíme vejce.
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme papriku, maso a opečeme. Zalijeme vodou s masoxem a dusíme 50 minut. Vyjmeme maso, zahustíme moukou, přecedíme a provaříme. Na talíři rozřízneme na 4 díly, ale nedokrojíme.