Medúza

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

přísady jsou na na 16 kusů
Čokoládová náplň:
500 ml smetany na šlehání
100 g krystalového cukru
50 g kakaa
Světlá náplň:
500 ml smetany na šlehání
1 vanilkový cukr
Korpus:
4 vejce
100 g moučkového cukru
100 g hladké mouky
20 g kakaa
Dohotovení:
100 g čokoládové polevy

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme, osolíme, opepříme, namažeme hořčicí, na to salám, vydlabané rajče s vejcem a svázat do koule. Rajče rozřízneme v polovině vydlabeme a vložíme vejce.

  2. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme papriku, maso a opečeme. Zalijeme vodou s masoxem a dusíme 50 minut. Vyjmeme maso, zahustíme moukou, přecedíme a provaříme. Na talíři rozřízneme na 4 díly, ale nedokrojíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy