Matcha Tea lanýže

Recepty, Moučníky

Suroviny

50 g smetany na šlehání
150 g bílé čokolády
15 g másla
6 g Matcha Tea
limetka
marcipánová hmota

Postup přípravy receptu

  1. Ve vodní lázni zahřejeme smetanu a přidáme na kostičky nalámanou čokoládu. Necháme rozehřát, přidáme máslo a v trošce vody rozmíchaný čaj. Vše dobře promícháme.

  2. Lehce si vyválíme marcipán a vykrajujeme kolečka o průměru 5 cm.

  3. Hmotu necháme v lednici ztuhnout. Poté lžičkou vykrajujeme kousky, které rychle v dlani zpracujeme do kuličky a balíme do vykrojených koleček. A opět dáme ztuhnout do lednice.

  4. Posypeme čajem smíchaným s moučkovým cukrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!