Matcha rafaelo

Recepty, Cukroví

Suroviny

50 g mandlí (loupané)
50 g kešu ořechů
30 g kokosové mouky (2 pl)
80 g strouhaného kokosu (8 pl)
15 ml kokosového oleje (1 pl)
40 g agávového sirupu (3 pl)
2 g Matcha tea

Postup přípravy receptu

  1. Oloupané mandle a kešu namočíme přes noc do vody.

  2. Druhý den vodu slijeme a mandle s kešu dáme do mixéru a rozmixujeme.

  3. Přidáme kokosovou mouku, strouhaný kokos, olej, sirup (můžete použít i javorový nebo med) a matcha tea a znovu mixujeme do hladka.

  4. Z hmoty vytvarujeme kuličky a do každé kuličky zabalíme mandličku nebo kešu.

  5. Kuličky poté obalíme v kokosu.

  6. Necháme ztuhnout v lednici.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!