Máslové kuřecí plátky s camembertovým přelivem

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

4 kuřecí prsní řízky
3/4 hrnku hladké mouky
1 balíček koření Kuřecí steak s červeným pepřem (Vitana)
sůl
2 polévkové lžíce másla na pánev
1 camembert (120 g)
1 dl černého piva
1 polévková lžíce pomazánkového másla

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí plátky jemně naklepané mírně osolíme a obalíme ve směsi mouky smíchané s kořením Kuřecí steak s červeným pepřem.

  2. Na pánvi rozpustíme máslo a plátky masa na něm opečeme z obou stran do zlatava.

  3. Pak plátky vyjmeme, na pánev do výpeku nastrouháme camembert, zalijeme pivem, necháme rozpustit sýr, přidáme pomazánkové máslo, směs prohřejeme a nazpět do pánve vložíme plátky masa. Jako přílohu jsme měli pečené brambory a čerstvou zeleninu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!