Máslové kuřecí plátky s camembertovým přelivem
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 4 kuřecí prsní řízky
- 3/4 hrnku hladké mouky
- 1 balíček koření Kuřecí steak s červeným pepřem (Vitana)
- sůl
- 2 polévkové lžíce másla na pánev
- 1 camembert (120 g)
- 1 dl černého piva
- 1 polévková lžíce pomazánkového másla
Postup Máslové kuřecí plátky s camembertovým přelivem
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí plátky jemně naklepané mírně osolíme a obalíme ve směsi mouky smíchané s kořením Kuřecí steak s červeným pepřem.
Na pánvi rozpustíme máslo a plátky masa na něm opečeme z obou stran do zlatava.
Pak plátky vyjmeme, na pánev do výpeku nastrouháme camembert, zalijeme pivem, necháme rozpustit sýr, přidáme pomazánkové máslo, směs prohřejeme a nazpět do pánve vložíme plátky masa. Jako přílohu jsme měli pečené brambory a čerstvou zeleninu.