Marocká kuchyně - směs koření RAS AL HANOUT
Recepty, OstatníSuroviny
- 1/2 lžičky mletého hřebíčku
- 1/2 lžičky mletého Cayenského pepře
- 2 lžičky mletého nového koření
- 2 lžičky mletého římského kmínu
- 2 lžičky mletého zázvoru
- 2 lžičky mleté kurkumy
- 2 lžičky mletého černého pepře
- 2 lžičky mletého kardamomu
- 3 lžičky mleté skořice
- 3 lžičky mletého koriandru
- 6 lžiček mletého muškátového oříšku nebo 2 čerstvě nastrouhané nebo namleté oříšky
Postup Marocká kuchyně - směs koření RAS AL HANOUT
Postup přípravy receptu
-
Odměřte odměrkami na koření. Smíchejte a skladujte v uzavřené nádobě označené názvem směsi.