Kyšková buchta více chutí
Recepty, MoučníkySuroviny
- 20 dkg polohrubé mouky
- 15 dkg cukru
- 400 g kyšky
- 2 vejce
- 1 dcl oleje
- 1 lžička sody
- 1 lžíce Vitakávy
- sušené brusinky
- vlašské ořechy
- olej na vymazání plechu
- rozdrcené corn flakes
- strouhaný perník
Postup Kyšková buchta více chutí
Postup přípravy receptu
-
Vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny.
Přidáme olej, kyšku a mouku smíchanou se sodou.
Nakonec vmícháme vitakávu.
Plech na pečení vymažeme olejem a vysypeme směsí drcených corn flakes a strouhaného perníku.
Těsto nalijeme na vysypaný plech.
Nahoru dáme půlky vlašských ořechú a sušených brusinek.
Pečeme ve vyhřáté troubě.