Kyšková buchta více chutí

Recepty, Moučníky

Suroviny

20 dkg polohrubé mouky
15 dkg cukru
400 g kyšky
2 vejce
1 dcl oleje
1 lžička sody
1 lžíce Vitakávy
sušené brusinky
vlašské ořechy
olej na vymazání plechu
rozdrcené corn flakes
strouhaný perník

Postup přípravy receptu

  1. Vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny.

  2. Přidáme olej, kyšku a mouku smíchanou se sodou.

  3. Nakonec vmícháme vitakávu.

  4. Plech na pečení vymažeme olejem a vysypeme směsí drcených corn flakes a strouhaného perníku.

  5. Těsto nalijeme na vysypaný plech.

  6. Nahoru dáme půlky vlašských ořechú a sušených brusinek.

  7. Pečeme ve vyhřáté troubě.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!