Kyšková buchta s broskvema
Recepty, MoučníkySuroviny
- 2,5 hrnku polohrubé mouky
- 1 hrnek cukru moučka
- 1/2 hrnku oleje
- 1/2 sáčku prášku do pečiva
- 1-2 hrnku kyšky
- 2 vejce
- ovoce (nejlépe broskve)
- Na posypku:
- polohrubá mouka
- cukr moučka
- máslo
Postup Kyšková buchta s broskvema
Postup přípravy receptu
-
Do velké mísy vylijeme kyšku a přidáme vejce.
Po rozmíchání přidáme cukr a opět rozmícháme.
Dále přisypte mouku (raději prosetou) s práškem do pečiva a olej.
Vše promícháme a vylijeme na promazaný plech.
Rovnoměrně klademe nakrájené ovoce (broskve).
A nakonec posypeme udělanou posypkou a dáme péct v předehřáté troubě na 180°C.