Kuřecí prsa s dijonskou hořčicí, s uzeným oštěpkem a s uzenou slaninou

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

2 kuřecí prsa
uzený sýr (oštiepok)
uzená slanina
dijonská hořčice
sůl
pepř
sladká mletá paprika
pepř
brambory
olej
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Kuracie prsia pozdlž rozrežeme,ale nedokrojíme, roztlačíme rukou, po oboch stranách osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, sladkou mletou červenou paprikou a z vnútornej strany potrieme dijonskou horčicou.

  2. Na polovicu prsíčok položíme plátok oštiepka, preklopíme druhou polovicou prsíčka a vložíme do maslom vymazaného pekáčika.

  3. Obložíme zemiakmi, pokrájanými na krížalky, posypanými korením na americké zemiakmi, na prsíčka dáme plátky údenej slaniny a polejeme olejom.

  4. Pečieme v trúbe na 170-180°C asi hodinu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!