Kuřecí plátky na čínském zelí

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

4 kuřecí plátky (řízky)
košťály z 1 ks čínského zelí
2 cibule
50 g másla
olivový olej
sůl
pepř
drcený kmín
špetka chilli koření
100 ml vody

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí plátky osolíme, opepříme a osmahneme na půlce másla s trochou olivového oleje.

  2. Maso vyjmeme, dáme stranou, udržujeme teplé.

  3. Na výpeku osmahneme cibuli nakrájenou na půlkolečka do zlatova, nesmí se připálit.

  4. Nakrájíme košťály čínského zelí na nudličky a přidáme k cibuli, podlijeme vodou a dusíme do měkka pod pokličkou, přidáme trochu drceného kmínu a chilli koření.

  5. Nakonec přidáme plátky masa a zbytek másla, už jen prohřejeme, nevaříme. Můžeme ještě dochutit dle potřeby.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!