Kuřecí maso s celerem na medu
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 150 g celeru
- 150 g pórku
- 2 kuřecí prsa (stehna)
- 2 lžíce medu
- 2 lžíce oleje slunečnicového
- špetka skořice
- pepř podle chuti (dávám drcený červený)
- sůl podle chuti
Postup Kuřecí maso s celerem na medu
Postup přípravy receptu
-
Prsa nakrájíme na nudličky-stehna vykostit a nakrájet na menší kousky(používám je častěji), opečeme na oleji, osolíme, opepříme.
Přidáme na nudličky celer, podusíme do změknutí. Poté dáme pórek, med,skořici a mírně podusíme,a by se vše spojilo.
Je to rychlovka moc chutné, nasládlé po medíku, kdo nemá rád celer ten ho vůbec neucítí, není tam tak aromatický. Příloha kuskus, rýže.