Kuřecí kousky se žampiony a kapary
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 400 g kuřecích prsou
- 1 cibule - použila jsem červenou
- 300 g žampionů
- 1-2 lžíce kaparů
- 1 lžíce paprikové pasty
- sůl
- olivový olej
- hladkolistá petrželka
Postup Kuřecí kousky se žampiony a kapary
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky.
V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje a maso zprudka opečeme.
Přidáme očištěné a pokrájené žampiony, jemně nakrájenou cibuli, osolíme a společně restujeme, až je maso hotové.
Promícháme s paprikovou pastou, posypeme kapary a necháme je prohřát. Podáváme s těstovinami, na talíři zakápneme dobrým olivovým olejem a hustě posypeme petrželkou.