Kuřecí kousky se žampiony a kapary

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

400 g kuřecích prsou
1 cibule - použila jsem červenou
300 g žampionů
1-2 lžíce kaparů
1 lžíce paprikové pasty
sůl
olivový olej
hladkolistá petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky.

  2. V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje a maso zprudka opečeme.

  3. Přidáme očištěné a pokrájené žampiony, jemně nakrájenou cibuli, osolíme a společně restujeme, až je maso hotové.

  4. Promícháme s paprikovou pastou, posypeme kapary a necháme je prohřát. Podáváme s těstovinami, na talíři zakápneme dobrým olivovým olejem a hustě posypeme petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!