Kuřecí kapsa po italsku
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 3 kuřecí prsa
- sůl
- pepř
- oregano
- bazalka
- 6 kousků sušených rajčat naložených v bylinkách (volně vážené v Kauflandu)
- cca 50-60 g mozzarely (1/2 balení)
- vajíčko
- hladká mouka
- strouhanka na trojobal
- olej na smažení
Postup Kuřecí kapsa po italsku
Postup přípravy receptu
-
Prsíčka nařízneme tak, aby nám vznikl větší plátek. Lehce naklepeme, pokud je maso silné. Osolíme, opepříme z obou stran, a posypeme bylinkami.
Na každé prsíčko položíme 2 ks rajčat a kousek mozzarelly. Přehneme, sepneme jehlou či párátkem a obalíme v trojobalu.
Smažíme na oleji na pánvi z obou stran pozvolna dozlatova.