Kuřecí kapsa po italsku

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

3 kuřecí prsa
sůl
pepř
oregano
bazalka
6 kousků sušených rajčat naložených v bylinkách (volně vážené v Kauflandu)
cca 50-60 g mozzarely (1/2 balení)
vajíčko
hladká mouka
strouhanka na trojobal
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Prsíčka nařízneme tak, aby nám vznikl větší plátek. Lehce naklepeme, pokud je maso silné. Osolíme, opepříme z obou stran, a posypeme bylinkami.

  2. Na každé prsíčko položíme 2 ks rajčat a kousek mozzarelly. Přehneme, sepneme jehlou či párátkem a obalíme v trojobalu.

  3. Smažíme na oleji na pánvi z obou stran pozvolna dozlatova.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!