Krůtí prsa na pórku
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 4 krůtí řízky
- 2 větší cibule
- 1 pórek
- 4 plátky anglické slaniny
- 1 Hermelín
- 1 smetana ke šlehání
- plnotučná hořčice
- sůl
- pepř
- snítku rozmarýnu
- kousek másla
Postup Krůtí prsa na pórku
Postup přípravy receptu
-
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na každý plátek položíme anglickou slaninu a kousek Hermelínu. Řízky zabalíme a položíme do zapékací mísy, do které jsme nakrájeli cibuli a pórek na kolečka.
Vše zalijeme smetanou a přidáme kousek másla. Do mísy vložíme rozmarýn a zapékáme do měkka. Podáváme s bramborem, kaší, atd.