Krůtí medailonky s estragonovou omáčkou
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- krůtí maso
- vejce
- parmezán
- slunečnicový olej
- smetana ke šlehání
- čerstvý estragon jemně nasekaný
- hořčice dijonská
- citron
- česnek
Postup Krůtí medailonky s estragonovou omáčkou
Postup přípravy receptu
-
Krůtí medailonky zprudka opečeme a uchováme v teple. Ve smetaně prohřejeme estragon (2-3 lžíce), přidáme prolisovaný česnek, jednu lžičku dijonské hořčice, na závěr přidáme trochu citronové šťávy.
Až zhoustne, podáváme. Pokud bude omáčka moc řídká, přidáme trošku solamylu rozmíchaného v troše vody nebo zbytku smetany.
Uděláme volská oka, ta položíme na maso a zasypeme parmezánem. Přelijeme omáčkou. Příloha - domácí halušky.