Krůtí medailonky s estragonovou omáčkou

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

krůtí maso
vejce
parmezán
slunečnicový olej
smetana ke šlehání
čerstvý estragon jemně nasekaný
hořčice dijonská
citron
česnek

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí medailonky zprudka opečeme a uchováme v teple. Ve smetaně prohřejeme estragon (2-3 lžíce), přidáme prolisovaný česnek, jednu lžičku dijonské hořčice, na závěr přidáme trochu citronové šťávy.

  2. Až zhoustne, podáváme. Pokud bude omáčka moc řídká, přidáme trošku solamylu rozmíchaného v troše vody nebo zbytku smetany.

  3. Uděláme volská oka, ta položíme na maso a zasypeme parmezánem. Přelijeme omáčkou. Příloha - domácí halušky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!