Krůtí kousky s fenyklem a řapíkatým celerem
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 500 g krůtího masa
- 1 cibule
- 1 fenykl
- 2 řapíky celeru
- 2 lžíce sádla
- bazalka
- koření meat masala
- koření Zlaté kuře
- lžíce hladké mouky
- sůl
Postup Krůtí kousky s fenyklem a řapíkatým celerem
Postup přípravy receptu
-
Maso očistíme, nakrájíme na kousky, posypeme kořením, promícháme a necháme půl hodiny v misce. Do tlakového hrnce dáme sádlo, vložíme nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět, přidáme maso, orestujeme asi deset minut.
Potom přidáme nakrájený fenykl a celer, přilijeme dvě deci vody, hrnec uzavřeme a dusíme 15 minut. Obsah hrnce přendáme do kastrolu, zahustíme moukou a provaříme.