Krkovička na řapíkatém celeru s olivami
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 2 plátky krkovičky
- 1 cibule
- 2 řapíky celeru
- 1 sáček zelených oliv
- koření Gyros
- koření Čubrica
- sůl
- pepř
- 1 lžička hladké mouky
- sádlo
- 1 kalíšek vývaru
Postup Krkovička na řapíkatém celeru s olivami
Postup přípravy receptu
-
Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájené řapíky celeru a chvíli smažíme. Potom přidáme lehce naklepané plátky krkovičky, podlijeme trochou vody, přidáme kalíšek vývaru a dusíme 25 min. v tlakovém hrnci.
Po této době přendáme do kastrolku, přidáme na půlky nakrájené olivy, vlijeme v trošce vody rozmíchanou mouku a provaříme.