Krevetový salát

Recepty, Saláty

Suroviny

200 g Krevet vyloupaných
20 ks Surimi
Pórek
150 g Majolka
400 g Bílý jogurt
2 ks Okurka salátová
Citron
Sůl
Bílý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Krevety rozmrazíme a dáme do mísy, vymačkáme na ně citron. Tyčinky Surimi taky rozmrazíme a nakrájíme na malé kostičky. Přidáme nakrájený pórek a okurku, kterou nakrájíme na velmi malé a krátké stroužky.

  2. Uvaříme vajíčka, která nakrájíme na kráječi na nudličky. Toto vše osolíme, opepříme a promícháme. Teď jen zalijeme jogurtem a přidáme majolku. Po promíchání vložíme do lednice a necháme hodinu uležet.

  3. Podáváme ještě s opečenou vekou (bagetou) na plátky, nebo pečivo podle svého uvážení. Dají se do toho i dát mořské plody, je potom lahodnější chuť.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!