Korbáčiková pomazánka

Recepty, Pomazánky

Suroviny

120 g korbáčiků
3 lžíce zakysané smetany
100 g Lučiny
lžička plnotučné hořčice
2 vrchovaté lžíce másla nebo margarínu
1 vařené vejce na tvrdo
cibulová nať
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Korbačiky si nakrájíme na co nejmenší kousíčky. Chtěla jsem je nastrouhat, ale nešlo to. Přidáme máslo, lučinu, uvařené vejce nakrájené na jemno, zakysanou smetanu, pepř, lžičku hořčice a cibulovou nať. Vše smícháme a nesolíme, protože korbačiky nám pomazánku dostatečně osolí. Mažeme na čerstvé pečivo, hodí se jak bílé pečivo, tak i celozrnné.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!