Klobásky v bagetě
Recepty, OstatníSuroviny
- 8 tenkých vepřových klobásek
- 2 lžíce slunečnicového oleje
- 2 cibule (na tenká kolečka)
- 1 lžička žlutého hořčičného semínka
- 2 lžíce javorového sirupu
- 6 baget na dopékání
- 1 lžíce dijonské hořčice
- velká špetka přírodního cukru
- 2 lžičky jablečného octa
Postup Klobásky v bagetě
Postup přípravy receptu
-
Předehřejte troubu na 200 °C.
Klobásky dejte na plech vyložený pečicím papírem a dejte na dvacet minut péct.
Mezitím zahřejte olej na pánvi a deset až patnáct minut opékejte cibuli a hořčičné semínko, aby cibule změkla a zezlátla.
Klobásky vyndejte z trouby a potřete javorovým sirupem.
Přidejte k nim na plech bagetky k dopékání a vložte zpět do trouby na dalších 8 minut.
Do cibule přidejte hořčici, cukr a ocet. Míchejte tak, aby se cukr rozpustil.
Bagetky podélně nařízněte, do každé vložte jednu nebo dvě klobásky a na ně rozdělte cibulovou směs. Ihned podávejte.