Klobásková gril show
Recepty, GrilováníSuroviny
- vepřové maso
- hovězí maso
- špek
- králičí maso
- tvrdý sýr
- Niva
- mletá červená paprika
- kmín
- sůl
- pepř
- majoránka
- česnek
- vepřová střívka
Postup Klobásková gril show
Postup přípravy receptu
-
Střeva propláchneme a necháme ve vodě. Různé druhy masa si zkombinujeme podle svých chutí.
Maso si pomeleme najemno i nahrubo a smícháme s kořením dle našich zvyků a chutí. Do některých směsí masa, nejlépe těch méně pikantních vmícháme mezi maso i tvrdý sýr či nivu. Na 1 kg masové směsi je vhodné použít asi tak 45 gramů směsi koření, včetně již obsažené soli, které by mělo být cca ½ směsi tedy kolem 20 gramů.
Dobře ručně promíchat a pak jen čekat na vynikající chuťový zážitek. Naplníme pomocí mlýnku do připravených střev a můžeme ihned grilovat.