Karbanátky s kadeřávkem

Recepty, Mleté maso

Suroviny

500 g mletého masa
6 větších listů kadeřávku
1 rohlík
trochu mléka na jeho namočení
1 vejce
1 stroužek česneku
sůl
pepř
majoránka
hladká mouka na obalení
tuk na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Z listů kadeřávku vykrájíme tvrdé středy, pokrájíme na nudličky, dáme do vařící vody spařit a scedíme.

  2. Scezený a vymačkaný kadeřávek spojíme s masem, přidáme nakrájený rohlík zvlhčený mlékem, vejce, česnek a ostatní. Můžeme přidat i trošku strouhanky.

  3. Vše řádně proděláme a vytvoříme placičky, které obalíme v hladké mouce a smažíme na oleji.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!