Kančí gulášek na pivku

Recepty, Jiné maso

Suroviny

1 kg kančího masa
4 větší cibule
česnek dle chuti
světlé pivo
tymián
sladká paprika
palivá paprika
čerstvá paprika
4 rajčata nebo plechovka drcených
sůl
pepř
sádlo
feferonka
vývar nebo voda

Postup přípravy receptu

  1. Na sadle si orestuje nakrajenou cibuli, když bude mít barvičku přidáme nakrájené maso, kmín a nasekaný česnek a feferovku, necháme zarestovat.

  2. Přisypeme sladkou i palivou papriku, opět necháme krátce zarestovat a zalijeme pivem a trochou vyvaru.

  3. Přidáme drcená rajčata, tymián, osolíme, opepříme a dusíme do měkka.

  4. Na konec přidáme nakrájenou čerstvou papriku ale už nevaříme. Během dušení dle potřeby přilíváme pivko a vývar. Guláš se nezahuštuje, jen zredukujeme šťávu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!