Kančí gulášek na pivku
Recepty, Jiné masoSuroviny
- 1 kg kančího masa
- 4 větší cibule
- česnek dle chuti
- světlé pivo
- tymián
- sladká paprika
- palivá paprika
- čerstvá paprika
- 4 rajčata nebo plechovka drcených
- sůl
- pepř
- sádlo
- feferonka
- vývar nebo voda
Postup Kančí gulášek na pivku
Postup přípravy receptu
-
Na sadle si orestuje nakrajenou cibuli, když bude mít barvičku přidáme nakrájené maso, kmín a nasekaný česnek a feferovku, necháme zarestovat.
Přisypeme sladkou i palivou papriku, opět necháme krátce zarestovat a zalijeme pivem a trochou vyvaru.
Přidáme drcená rajčata, tymián, osolíme, opepříme a dusíme do měkka.
Na konec přidáme nakrájenou čerstvou papriku ale už nevaříme. Během dušení dle potřeby přilíváme pivko a vývar. Guláš se nezahuštuje, jen zredukujeme šťávu.