Kajova směs
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 500 g kuřecích prsou
- 400 g kuřecích jater
- 1 pórek
- 3 lžíce rybí omáčky
- 3 lžíce worchestrové omáčky
- sůl
- mletý pepř
- 2 lžíce oleje
- chilli omáčka
Postup Kajova směs
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, promícháme s olejem, rybí omáčkou a větší špetkou pepře. Necháme dvě (nebo více) hodiny uležet.
Na pánvi rozpálíme trošku oleje, nasypeme naložené maso a za stálého míchání opékáme.
Až se maso zatáhne, osolíme ho a zastříkneme worchestrovou omáčkou. Dále mícháme dokud se nevydusí všechna tekutina, kterou maso pustilo.
Pak přidáme na kousky nakrájená játra a dále smažíme.
Až jsou játra i maso měkké, přisypeme pokrájený pórek a opékáme dokud nezměkne.
Směs rozdělíme na talíře, pokapeme chilli omáčkou a podáváme s čerstvým chlebem (nebo čímkoliv jiným).