Kajova směs

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

500 g kuřecích prsou
400 g kuřecích jater
1 pórek
3 lžíce rybí omáčky
3 lžíce worchestrové omáčky
sůl
mletý pepř
2 lžíce oleje
chilli omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, promícháme s olejem, rybí omáčkou a větší špetkou pepře. Necháme dvě (nebo více) hodiny uležet.

  2. Na pánvi rozpálíme trošku oleje, nasypeme naložené maso a za stálého míchání opékáme.

  3. Až se maso zatáhne, osolíme ho a zastříkneme worchestrovou omáčkou. Dále mícháme dokud se nevydusí všechna tekutina, kterou maso pustilo.

  4. Pak přidáme na kousky nakrájená játra a dále smažíme.

  5. Až jsou játra i maso měkké, přisypeme pokrájený pórek a opékáme dokud nezměkne.

  6. Směs rozdělíme na talíře, pokapeme chilli omáčkou a podáváme s čerstvým chlebem (nebo čímkoliv jiným).


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy