Kachní steaky

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

1 kachna
2-3 pomeranče
3 lžíce sójové omáčky
3 lžíce rybí omáčky
1 lžíce tymiánu
2 lžičky nakládaného zeleného pepře
3 stroužky česneku
řapíkatý celer

Postup přípravy receptu

  1. Kachnu vykostíme, prsa a stehna naložíme do marinády.

  2. Pomeranče vymačkáme a přidáme sójovou omáčku, rybí omáčku, podrcený pepř, podrcený česnek a tymián.

  3. Necháme 24 hodin marinovat.

  4. Na rozpálené pánvi opečeme maso z obou stran a dáme do pekáčku, do kterého jsme dali nakráený řapíkatý celer a zbytek marinády, ve které bylo maso.

  5. Přikryjeme alobalem a dáme do trouby vyhřáté na 230 stupnů na 10 minut. Podáváme s pečenou zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!