Kachní játra s paprikami
Recepty, Pokrmy z vnitřnostíSuroviny
- 500 g kachních jater
- 2 papriky nejlépe 2 barvy
- 2 - 3 jarní cibulky
- sádlo
- lžička červené papriky
- 1 lžíce rajského protlaku
- lžička solamylu+trocha vody
- chilli pasta
- špetka majoránky
- kmín
- pepř
- sůl
Postup Kachní játra s paprikami
Postup přípravy receptu
-
Játra omyjeme, očistíme od blanek a nakrájíme na menší kousky. Sádlo rozpustíme a játra s kmínem zprudka orestujeme. Přidáme papriku, protlak a společně minutku podusíme. Lehce podlijeme vodou.
Nakrájené cibulky (bílá část) a papriky přihodíme k játrové směsi a dusíme do změknutí jater, papriky by měly být na skus. Nakonec zahustíme solamylem, osolíme, okořeníme a přidáme zelenou část cibulky. Podáváme s rýži nebo s chlebem.