Jogurtový krém na dorty
Recepty, MoučníkySuroviny
- 0,5 l rostlinné šlehačky (značka Holé)
- 500 g bílého jogurtu (já používám Hollandia)
- panáka vody (ledové)
- 3 lžíce moučkového cukru
- Na krém:
- marcipán
- čokoláda
- (fondán na něm roztéká !!!)
Postup Jogurtový krém na dorty
Postup přípravy receptu
-
Vychlazenou šlehačku s cukrem a vodou řádně vyšleháme do tuha - bude tužší než obyčejná šlehačka a poté zašleháme jogurt a je hotovo.
Krém v pohodě můžete i zdobit a vydrží stále stejný.
Pokud šlehačka zbude, lze ji našlehanou uchovávat i v mrazáku.
Ještě přidávám, mám vyzkoušeno i s jogurtem čokoládovým nebo ovocným, je to též vynikající.