Jednoduchý kapr v alobalu

Recepty, Ryby

Suroviny

filety kapra
sůl
římský kmín
medvědí česnek
citrónová šťáva
rajčata
houby
kapka červeného vína

Postup přípravy receptu

  1. Filety z kapra pokapeme citrónovou šťávou, posolíme, pokmínujeme a necháme chvilku odležet.

  2. Porci dáme na alobal, poklademe nakrájeným medvědím česnekem, krájenými rajčaty a nakrájenými houbamy.

  3. Vše zakápneme červeným vínem, alobal řádně uzavřeme, a dáme páct do trouby na 1/2hodiny. Poté porce rozbalíme a dopečeme ještě 10 minut. Jako přílohu jsem zvolila špenátové brambory. Na másle osmahneme špenát, osolíme,a přidáme do šťouchaných brambor.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!