Hubeňourův Lunchburger

Recepty, Ostatní

Suroviny

konzerva Lunchmeatu
4 bulky
Eidam
ledový salát
Vysočina /Poličan/slanina)
máslo
tavený sýr
vejce
chilli
Dresing:
cibule
sterilovaná okurka
hořčice
kečup
majonéza

Postup přípravy receptu

  1. Dressing: 2 průměrné sterilované okurky najemno nastrouháme do menší misky, přidáme polovinu nadrobno nakrájené cibule, 2 PL hořčice, 3 PL majonézy a kečupu. Vše promícháme.

  2. Bulky přepůlíme a z každé strany lehce namažeme máslem a taveným sýrem a na každou stranu naneseme dressing. Na pánvi, bez oleje, lehce osmahneme salám, či slaninu. Osmažený jej pak poklademe na jednu polovinu bulky.

  3. V pánvi osmažíme vejce, které nemusíme solit, ale jemně posypeme chilli. Takto upravené jej naaranžujeme na druhou polovinu bulky a poklademe, na plátky nakrájeným eidamem. Tuto polovinu můžeme dát na chvíli zapéct, jen aby se nám sýr roztavil.

  4. Do pánve přilijeme trochu oleje a smažíme, na plátky nakrájená kolečka lunchmeatu. Ten potom položíme na zapečenou polovinu bulky, na kterou před tím dáme další dávku dressingu. Ten dáme i na osmažený lunchmeat. A teď už nám zbývá jen ledový salát, který přiložíme na, osmaženým salámem ozdobenou polovinu bulky. Obě takto připravené poloviny následně spojíme a vzápětí se můžeme pustit do jídla. Dobrou chuť!


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!