HRK-HRK OLÉ Třešňové tajemství
Recepty, MoučníkySuroviny
- Těsto:
- 250 g polohrubé mouky
- 1 prášek do pečiva
- 230 g cukru
- 2 vejce
- 120 ml oleje
- 120 ml mléka
- Náplň:
- třešňový kompot bez pecek i se šťávou (asi 350 g)
- 250 ml smetany ke šlehání
- 1 balíček Creme Olé pudingu bez vaření s čokoládovou příchutí
- 1 balíček Smeta-fixu
- Na polití čokoládová poleva
Postup HRK-HRK OLÉ Třešňové tajemství
Postup přípravy receptu
-
Na těsto smícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme cukr, vejce, olej a mléko a vymícháme vařečkou hladké těsto. Nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečeme ve středně teplé troubě.
Na náplň dáme všechny suroviny do uzavíratelné misky a několikrát intenzivně protřepeme až nám vznikne hustý krém.
Upečenou placku rozřízneme na 2 části, na jednu půlku naneseme krém a druhou ho přikryjeme. Nakonec polijeme čokoládovou polevou. Před podáváním necháme ztuhnout v chladničce.