Hrašenky

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

Suroviny:
180 g Hrašky na obalování
200 ml vody nebo piva
100 g Mrkve nadrobno nakrájet
50 g cibule nadrobno nakrájet
50 g brokolice nadrobno nakrájet
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Veškeré suroviny smícháme dohromady na hustější těstíčko.

  2. Vzniklou hustou hmotu jednou lžící nabíráte a druhou strháváte do vyšší vrstvy rozpáleného tuku a smažíme zvolna dozlatova.

  3. Po usmažení necháme hrašenky odkapat na sítku a přebytečný tuk vysušíme na ubrousku. Doporučuji tvarovat menší kousky, abyste měli jistotu, že kousky budou prosmažené i uvnitř.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy