Hovězí polévka s pórkem a masem
Recepty, PolévkySuroviny
- 300 g hovězí kližky
- 1 lžička soli
- 4 kuličky pepře
- snítka libečku
- 1 pórek
- 1 malá mrkev
- 1 kostka bujónu
- pažitka
- 2 lžíce hotové světlé jíšky
Postup Hovězí polévka s pórkem a masem
Postup přípravy receptu
-
Z masa, soli, pepře a libečku uvaříme vývar.
Než se nám vývar uvaří, tak nakrájíme očištěný pórek a mrkev nastrouháme na nudličky.
Maso vyjmeme z vývaru, vsypeme pórek a vaříme asi 10-15 minut. Poté přidáme hotovou jíšku, bujón a nastrouhanou mrkev.
Krátce povaříme, vložíme nakrájené maso a odstavíme. Na talířích polévku doplníme nakrájenou pažitkou.