Hovězí nudličky se sojovou omáčkou, žampiony a kapií

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

425 g hovězích nudliček
sojová omáčka Tamari
olivový olej
krabička žampionů
3 kapie

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí nudličky v misce zakapeme olivovým olejem a Tamari omáčkou. Dáme do ledničky a necháme odležet. Stačí hodina, ale můžeme je tam nechat i přes noc.

  2. Očištěné žampiony nakrájíme na čtvrtky a kapie na proužky.

  3. Rozpálíme pánvičku a dáme do ní maso z ledničky včetně šťávy z olivového oleje a sojové omáčky. Prudce osmahneme ze všech stran.

  4. Přidáme nakrájené žampiony a kapie. Promícháme, v případě potřeby podlijeme vodou a dusíme, než je maso i žampiony s paprikou měkké.

  5. Na závěr ochutnáme a případně dochutíme sojovou omáčkou.

  6. Podáváme s těstovinami, rýží, brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!