Hovězí guláš 2

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

500 g hovězího masa
cibule (kolik masa tolik cibule)
2 lžíce sádla
červená mletá paprika (kvalitní maďarská)
jíška
sůl
pepř
kmín
česnek
majoránka

Postup přípravy receptu

  1. Maso a cibuli nakrájíme na kostičky, kolik masa tolik cibule.

  2. Do papiňáku dáme sádlo a necháme ho rozehřát, přidáme cibuli. Cibuli osmahneme dotmava, neboť cibule dělá výchozí barvu. Přidáme papriku, promícháme, vložíme maso a orestujmeme. Zalijeme vodou, přidáme česnek, kmín, pepř a uzavřeme. Necháme 1,5 hodiny dusit.

  3. Guláš zahustíme tmavou jíškou, přidáme majoránku, dochutíme, každý jak má rád.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!