Hovězí guláš 2
Recepty, Hovězí masoSuroviny
- 500 g hovězího masa
- cibule (kolik masa tolik cibule)
- 2 lžíce sádla
- červená mletá paprika (kvalitní maďarská)
- jíška
- sůl
- pepř
- kmín
- česnek
- majoránka
Postup Hovězí guláš 2
Postup přípravy receptu
-
Maso a cibuli nakrájíme na kostičky, kolik masa tolik cibule.
Do papiňáku dáme sádlo a necháme ho rozehřát, přidáme cibuli. Cibuli osmahneme dotmava, neboť cibule dělá výchozí barvu. Přidáme papriku, promícháme, vložíme maso a orestujmeme. Zalijeme vodou, přidáme česnek, kmín, pepř a uzavřeme. Necháme 1,5 hodiny dusit.
Guláš zahustíme tmavou jíškou, přidáme majoránku, dochutíme, každý jak má rád.