Hovězí burger se sýrem Brie, brusinkovou omáčkou a salátem
Recepty, Hovězí masoSuroviny
- 4 hamburgerové housky
- 600 g mletého hovězího krku
- 3 pol. lžíce kořenicí směsi Gurmánský steak (Vitana)
- 180 g sýru Brie
- 100 ml brusinkové omáčky (Steak omáčka od Vitany)
- rukola
- ledový salát
Postup Hovězí burger se sýrem Brie, brusinkovou omáčkou a salátem
Postup přípravy receptu
-
Z okořeněného masa vytvarujeme burgery, potřeme trochou oleje, grilujeme 3 minuty z jedné strany, obrátíme, přiložíme sýr a grilujeme z druhé strany.
Těsně před dokončením opečeme na grilu housky, obě strany pomažeme steakovou omáčkou.
Na spodek dáme ledový salát, potom burger s Brie, rukolu a přiklopíme horní polovinou housky.