Guláš z kuřecích srdíček a žaludků na pivu

Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny

300 g kuřecích žaludků
300 g kuřecích srdíček
malý rajský protlak
paprika
sůl
pepř
česnek
majoránka
3 větší cibule
0,5 l světlého piva
máslo
olej
bobkový list
nové koření
voda

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na hrubo a orestujeme na oleji, přidáme očištěné žaludky a srdce, orestujeme, přidáme protlak, papriku, zarestujeme a zalijeme pivem, popřípadě podléváme vodou.

  2. Přidáme bobkový list, nové koření, opepříme, osolíme, dusíme do měkka. Dochutíme majoránkou a česnekem. Na závěr zjemníme máslem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!